IGOR BARLEK, mag.ing.el.

Chief Compliance Officer

Na poziciji Chief Compliance Officer, bogato iskustvo stekao je tijekom više od 22 godine u industriji elektroničkih komunikacija, regulaciji elektroničkih komunikacija, zaštiti osobnih podataka, korisnika i tržišnog natjecanja, u odnosima s regulatornim tijelima, tijelima državne uprave, nacionalnim i EU institucijama, veleprodaji, tehničkom i ICT sektoru, uz duboko poznavanje regulatornog okvira na nacionalnoj i EU razini, uz sveučilišno obrazovanje iz područja elektroničkih komunikacija (FER, Sveučilište u Zagrebu) i dodatno usavršavanje na više međunarodnih poslovnih škola.

Danko Pigac, mag.ing.el.

Business Development Manager

Nakon više od 20 godina rada u regionalnim korporacijama, svoje znanje i iskustvo pruža svojim klijentima na područjima ICT konsolidacije, strategije razvoja poslovanja, Informacijskoj sigurnosti, mentoringu i coachingu od C-levela do voditelja timova, loyalty programa, digitalne transformacije poslovanja ili zaštite privatnosti i GDPR-a. Član je IAPP-a – međunarodnog udruženja profesionalaca koji se bave zaštitom privatnosti i nositelj PECB cDPO certifikata. Pored konzultantskog posla, predavač je na 3 učilišta pored Pragmatekhovog te jedan od osnivača Instituta za zaštitu osobnih podataka (IZOP).

Igor Strmečki, mag.ing.el, MBA

CEO

S više od 20 godina iskustva u međunarodnim korporacijama (SAP, L’Oreal, Coca-Cola) na C-level pozicijama, svoje znanje i iskustvo pruža klijentima u vidu usluga savjetovanja na područjima ICT strategije, strategije razvoja poslovanja, informacijskoj sigurnosti, primjene digitalne tehnologije u poslovanju, sustavima procesiranja platnih transakcija, digitalne transformacije poslovanja te zaštite privatnosti i GDPR-a. Član je IAPP-a te PMI udruge. Predavač je na 4 učilišta, autor članaka na poslovnim portalima, govornik na poslovno-tehnološkim konferencijama te jedan od osnivača Instituta za zaštitu osobnih podataka (IZOP).