Odlazi nam voditelj IT-a! Što sad!? (Rent-a-CIO)

Leaving-Employee

Da, poznata priča: voditelj IT-a dobio je ponudu za drugi posao i definitivno odlazi baš kad su projekti u tijeku i treba odraditi ugovaranje usluga te još niz poslova. I nitko u IT timu nije dovoljno iskusan da odmah preuzme poziciju, osim toga svi su drugi djelatnici već zauzeti svojim poslovima na projektima. Što sad?

Za pronalaženje kandidata treba više tjedana, a potom i vrijeme za odabir te dogovaranje uvjeta pa otkazni rok odabranog kandidata, a vi ne želite žuriti s odabirom … Sve u svemu ostaje minimalno mjesec do dva ‘praznog’ prostora bez voditelja IT-a koje treba premostiti. Kako? Pragmatekh nudi uslugu Rent-a-CIO.

Pragmatekh Rent-a-CIO je usluga najma privremenog IT managera dostupnog odmah kad vam treba!

Tko je privremeni IT manager? To je osoba znatnog znanja i dugogodišnjeg iskustva u vođenju IT timova i odjela koja je u stanju odmah preuzeti posao vašeg IT managera na bilo kojoj poziciji. Zahvaljujući velikom iskustvu, u kratkom će roku preuzeti tekuće poslovanje, ‘pohvatati’ statuse projekata i preuzeti upravljanje IT-em na potrebno vrijeme. Još bolje, on NE MORA biti djelatnik vaše tvrtke. Ugovorom regulirate sve standardne obaveze, dužnosti i odgovornosti, čuvanje poslovne tajne te nivo usluge. Povrh svega, on će biti najbolja osoba za pomoć pri selekciji ponuđenih kandidata te uvođenje novog IT managera u posao. Na taj način nećete biti ni dana bez IT managera, a svi će poslovi i projekti nesmetano ići dalje.

Za više informacija javite se na info@pragmatekh.hr

 

by Danko Pigac