November 19, 2016

RENT A CIO – CIO ON DEMAND

Have a full-blown (full or part-time) DPO or CIO in your team!

Interim management – DPO (Data Protection Officer) / IT Manager / IT Director / CIO

Bridging the gap between business and technology

End-users companies digital / technology transformation

EU GDPR – General Data Protection Regulation

Posebna usluga u okviru GDPR ponude koju nudimo, a koja može biti ugovorena prije, tokom ili nakon projekta usklađivanja je DPO-for-Rent. Ona omogućava da unajmite uslugu vanjskog DPO (Data Protection Officer) ili Službenika za zaštitu osobnih podataka. Ta mogućnost je predviđena samom EU Uredbom. Na taj način dobivate iskusnog profesionalca u području zaštite podataka koji preuzima brigu oko zahtjeva Uredbe.

Ako ste u situaciji da je vaš IT manager ili voditelj IT-a odlučio napustiti kompaniju morate odmah djelovati. Vjerojatno je ugrožen niz projekata, a za operativno poslovanje netko treba stalno brinuti, a proces pronalaženja prave osobe vjerojatno će trajati dulje od otkaznog roka. Što činiti?

Vaša tvrtka nema funkciju voditelja IT-a, za vas to rade vanjski partneri, ali ih nitko iz tvrtke ne može kontrolirati, jednostavno nemate potrebno znanje i iskustvo. Što činiti?

Pragmatekh nudi rješenje ODMAH!

Mi smo dugogodišnji IT manageri i u mogućnosti smo već sutra preuzeti vaše IT poslovanje i premostiti period traženja novog IT managera te čak pomoći u procesu odabira.

Isto tako, odmah možemo preuzeti brigu za vaše poslovanje kao vanjski IT manager i pomoći u postavljanju strategije rada s vanjskim IT partnerima te upravljati njihovim radom. Pored toga, nudimo i ekspertizu u postavljanju zahtjeva za ponudu te nezavisnu procjenu ponuda i implementatora. Po potrebi voditi ćemo i projekte te ugovaranje poslova.

Naravno, svi poslovi te sve informacije do kojih dolazimo tijekom angažmana u vašoj tvrtki podliježu striktnom Ugovoru o čuvanju tajnosti podataka kojeg potpisujemo prije početka rada.