November 19, 2016

PROJECT ACTIVITIES

Task related, dedicated project activities

Project & Program management

Project supervising; sponsoring; steering committee

Troubled projects rescuing

Merging & Separation of complex projects

 

Imate projekt koji treba stvarno odraditi u predviđenom roku i s dogovorenim budgetom, ali niste sigurni da će to tako i završiti? Zašto bi ste strahovali za posljedice kašnjenja ili brinuli za povećane troškove?

Prepustite vođenje projekta našim konzultantima i dok Vi radite svoj posao, mi ćemo Vas redovito izvještavati o napretku te pravovremeno uključivati u proces donošenja odluka.

Što nas razlikuje od konkurencije?

  • Prvenstveno mogućnost da Vam pomognemo savjetom kako da to odradite sami ili kako da poboljšate organizaciju projekta.
  • Pored toga, naši su konzultanti bili su voditelji brojnih kompleksnih međunarodnih projekata, a iskustvo su stjecali na projektima u zemljama širom regije te su sve projekte doveli do završetka unutar roka i budgeta, na veliko zadovoljstvo korisnika.
  • Projektima pristupamo pragmatično, orijentirani na izvršenje u dogovorenom vremenu i unutar predviđenog budgeta.
  • Prihvaćamo preuzimanje projekata koji su u problemu te ODMAH pristupamo snimci stanja i procjenjujemo najbolji put za izlazak iz krize.

Želite li sami voditi projekt uz stručnu pomoć naših konzultanata, slobodno se javite! Na raspolaganju smo dogovoriti angažman koji Vama najbolje odgovara, a da budete sigurni da je projekt u dobrim rukama.

U situaciji ste da bi trebalo povezati dva projekta u jedan? Ili bi ste rado da se projekt razdvoji u dva manja, ali ne znate kako to učiniti? Javite nam se s povjerenjem, mi imamo veliko iskustvo u takvim situacijama i u mogućnosti smo često ponuditi i više od jedne mogućnosti.